Eğitim camiasından Özkan’a ziyaret

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eğitimcileri ağırladı.Murat Hüdavendigar İlkokulu yöneticileri, son dönemde ilçedeki eğitim kurumlarına sunduğu katkı ve öğrencilere yönelik geliştirdiği projelerle eğitim camiasının...

Google Haberlere Abone ol
Eğitim camiasından Özkan’a ziyaret

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eğitimcileri ağırladı.

Murat Hüdavendigar İlkokulu yöneticileri, son dönemde ilçedeki eğitim kurumlarına sunduğu katkı ve öğrencilere yönelik geliştirdiği projelerle eğitim camiasının takdirini kazanan Başkan Ali Özkan’ı ziyaret etti. Eğitimciler, desteklerinden dolayı Özkan’a teşekkür etti. Özkan, bütün eğitim kurumları ile öğrencilere sundukları katkıyı artırarak sürdürmekte kararlı olduklarını söyledi.

Okul Müdürü Murat Ağırman, ilçenin dış kesimlerinde yer alan okullarına belediye tarafından en son 8 bin lira tutarında yatırım gerçekleştirildiğini ve çitler ile parmaklık ve parke taşlarının döşendiğini ifade ederek, "Belediyemize bir tek telefonla ulaşmak ve çözümünü görmek kıvanç verici. Desteklerinden dolayı belediyemize minnettarız" şeklinde konuştu.

Başkan Ali Özkan da konuklarını ağırlamaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek, eğitime yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yatırım olduğuna işaret etti. Özkan, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, ahlâken, bedenen, zihnen diğer bütün dünya milletlerinden bir adım önde olmalı. Üç kıtaya adaleti ile hükmeden cihanşümul bir imparatorluğun mirasçıları olarak, bizlere bu konuda büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bütün eğitim kurumlarımız, öğrencilerimize devletimizin sunduğu büyük katkıların yanı sıra bizler de elimizden gelen desteği sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar