Bilgili öğrenciler iş dünyası ile buluşuyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri kariyer günlerinde iş dünyası ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Bilgili öğrenciler iş dünyası ile buluşuyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen “BİLGİ Kariyer Günleri”, 40’tan fazla kurumsal şirketin ve sektör profesyonellerinin katılımıyla 8 Mart’ta başlıyor. santralistanbul’da üç gün sürecek Kariyer Günleri programında, öğrencilerin kendi kariyer gelişimleri için ilham verici içerikler bulabileceği çok sayıda konuşmacı ve etkinlik yer alacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin düzenlediği BİLGİ Kariyer Günleri’nde, öğrencilerin kariyer yaşamına yön verecek dikkat çekici başlıklar içeren etkinlikler düzenlenecek. Türkiye’nin önde gelen kurumsal şirketlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek etkinliklerde, firmalara ait stantlar kurulacak ve sektör profesyonellerinin katılacağı atölyeler düzenlenecek.

Sektörel Deneyim Yol Gösterecek

santralistanbul’da 8 Mart Çarşamba günü başlayacak Kariyer Günleri’nin ilk gününde, mühendislik alanına yönelik “TOYOTA ile Hybrid Araçlar”, “TOFAŞ ile Elektrikli Araçlar Ar-Ge Projeleri” başlıklı iki seminer düzenlenecek. Eş zamanlı seminer programı kapsamında ise Avrupa’nın en büyük yazılım şirketi SAP’den Ogan Özdoğan öğrencilere “Endüstri v.04”ı; Danone, Akbank ve KPMG şirketleri ise kariyer fırsatlarını anlatacak. Programın etkinlik çadırında ise Türk Hava Yolları’nın Pilot Yetiştirme Programı, İnşaat Mühendisliğinde Yerel ve Uluslararası Kariyer Fırsatları ile Deprem ve Risk Yönetimi konuları ele alınacak.

Başarı Öyküleri İlham Verecek

Etkinliklerin ikinci gününde, Enerji Müzesi Kontrol Odası’nda düzenlenecek seminerlerde, anlatsin.com’dan Eril Ezerel “Karar Verme Algoritması”, Scorp’tan İzzet Zakuto “1 Milyonluk Yatırım Nasıl Alınır?”, başarılı milli tenisçi Çağla Büyükakçay, “Kariyer Yolculuğum” başlığı altında birer konuşma yapacak. Aynı gün Enerji Müzesi Seminer Salonu’nda ise “Yıldız Holding ile Sahnede Mülakat Simülasyonu”, Meryem Adak’ın sunumuyla “Dijital Dünyada Etkin Kişisel Marka Yönetimi” başlıklı iki seminer düzenlenecek.

BİLGİ Kariyer Günleri’nin son gününde, Enerji Müzesi Kontrol Odası, Milka Karaağaçlı’nın Kısmet markasının dünyaya açılan yolculuğunu anlattığını sohbeti ile Elektronik Sanatlar Prodüktörü ve BİLGİ Mezunu Erdem Dilbaz’ın “Yeni Çağın Yeni ekonomileri” başlıklı sunumlarına ev sahipliği yapacak.

Üç gün boyunca aktif olacak stant alanı ilk gün E3 binasında, 9 ve 10 Mart’ta Enerji Müzesi’nin içinde kurulacak ve 40’tan fazla kurumsal şirketi ağırlayacak. Öğrencilerin kariyer yaşamına ilham verecek kurumlar arasında Türk Hava Yolları, Yıldız Holding, Vodafone, Danone, L'OREAL TÜRKİYE, LC Waikiki, Saat&Saat ve Mavi Giyim gibi markalar yer alıyor.

PROGRAM:

8 Mart 2017, Çarşamba

MÜHENDİSLİK VE KARİYER GÜNLERİ

id Lab Programı

14.00-15.00 TOYOTA – Hybrid Araçlar

15.00-16.00 TOFAŞ – Elektrikli Araçlar Ar-Ge Projeleri

Enerji Müzesi Seminer Salonu Programı

13.00-14.00 SAP – Ogan Özdoğan Endüstri v.04

14.00-15.00 DANONE – Kariyer Fırsatları

15.00-16.00 AKBANK – Kariyer Fırsatları

16.00-17.00 KPMG - Kariyer Fırsatları

Etkinlik Çadırı Programı

11.30-13.00 THY – Pilot Yetiştirme Programı

14.00-15.00 İnşaat Mühendisliğinde Yerel ve Uluslararası Kariyer Fırsatları

15.00-16.00 Deprem ve Risk Yönetimi

9 Mart 2017, Perşembe

BİLGİ KARİYER GÜNLERİ

Enerji Müzesi Kontrol Odası

14.00 - 14.30 Karar Verme Algoritması – Eril Ezerel (anlatsin.com)

14:30 - 15:00 1 Milyonluk Yatırım Nasıl Alınır? – İzzet Zakuto (Scorp)

15.00-16.00 Kariyer Yolculuğum – Çağla Büyükakçay

Enerji Müzesi Seminer Salonu Programı

12.00-13.00 YILDIZ HOLDİNG ile Sahnede Mülakat Simülasyonu

14.00-15.00 Dijital Dünyada Etkin Kişisel Marka Yönetimi – Meryem Adak

10 Mart 2017, Cuma

BİLGİ KARİYER GÜNLERİ

Enerji Müzesi Kontrol Odası

13.00-14.00 Kısmet by Milka’nın Marka Yolculuğu – Milka Karaağaçlı

14.00-15.00 Eller Konuşur. Engelleri Kaldır Yo! – Erdem Dilbaz

Yorumlar