Başkan Asaf Akar: Sosyal faaliyetlerde daima gençlerimizle birlikteyiz

Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, belediye olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade etti.Aslanapa Spor Kulübü yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda, Aslanapa Belediye Başkanı ve Aslanapa Spor Kulübü Başkanı Asaf Akar´ın...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Asaf Akar: Sosyal faaliyetlerde daima gençlerimizle birlikteyiz

Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, belediye olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

Aslanapa Spor Kulübü yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda, Aslanapa Belediye Başkanı ve Aslanapa Spor Kulübü Başkanı Asaf Akar´ın onayı ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Halk Oyunları ve Badminton branşları açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Kılıçarslan, atılan imzaların ardından yaptığı açıklamada, ’’Aslanapa Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları ve Badminton kurslarına devam eden öğrencilerimiz, Aslanapa Spor Kulübü adına branşların açılmasıyla birlikte müsabakalara katılabilecekler. Uzun zamandır salon sporları branşlarının açılması için gayret gösteren Aslanapa Spor Kulübü, kurumumuz işbirliği ile salon sporlarında da adını ilimizde ve Türkiye´de duyurmak hedefiyle yola çıktı. Bu doğrultuda Halk Oyunları Antrenörümüz Mehmet Memiş ve Badminton Antrenörümüz Mehmet Altınok ile sözleşme imzalandı. Emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyorum’’ dedi.

Belediye Başkanı Asaf Akar, ’’Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile yenekli gençlerimizin önünü açmak için güzel bir proje imzaladık. Belediye olarak sosyal faaliyetlerde daima gençlerimizle birlikteyiz’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

Yorumlar