Akademi Üniversite’de yeni dönem başlıyor

Hukuktan, siyasete, İslami İlimlerden, yabancı dillere kadar 9 farklı alanda eğitimin verileceği Akademi Üniversitesi’nde yeni dönem başlıyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini...

Google Haberlere Abone ol
Akademi Üniversite’de yeni dönem başlıyor

Hukuktan, siyasete, İslami İlimlerden, yabancı dillere kadar 9 farklı alanda eğitimin verileceği Akademi Üniversitesi’nde yeni dönem başlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Akademi Üniversite’de yeni eğitim dönemi başlıyor. Bu zamana kadar yaptığı çalışmalar ile 5 yılı geride bırakan Akademi Üniversite, yeni dönemde de birbirinden değerli akademisyen ve eğitimciyi üniversiteli gençlerle bir araya getirecek.

Üniversitede aldıkları eğitimle yetinmeyip kendilerini ilgili oldukları alanlarda daha fazla geliştirmek ve geleceğe daha nitelikli bir birey olarak hazırlanmak isteyen üniversite öğrencileri için Akademi Üniversitesi’nde yeni dönemde verilecek olan seminerler önemli bir fırsat sunuyor. Ayrıca eğitimlerin tamamen ücretsiz olması ve de katılımcılara sertifika verilecek olması büyük bir kazanım sağlıyor.

Akademi üniversite bünyesinde verilecek olan eğitimlere kayıt yaptırmak isteyen üniversiteli öğrenciler, 25 Kasım’a kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi resmi İnternet sitesinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Yorumlar