Açık Öğretim Sınav Sonuçları açıklandı

Açıköğretim Fakültesi Sınav Sonuçları Anadolu Ünivresitesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Açık Öğretim Sınav Sonuçları açıklandı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan Açık Öğretim Final Sınav Sonuçları bugün kurumun internet sitesi üzerinden açıklandı. Binlerce öğrenciyi ilgilendiren sınav sonuçlarına TC Kimlik Numarası ile erişilebilir. Final sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı öğrenciler tarafından merakla bekleniyordu. Sonuçlar bugün kurumun, https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr adresi üzerinden açıklandı. 

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ EDİLEBİLİR

Öğrenciler, sınavın uygulaması, sorular ve sonuçlarla ilgili inceleme ve yeniden düzenleme talebiyle itirazda bulunabilecekler. Öğrenciler sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5(beş) işgünü içinde http://aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bölümünden
T.C. kimlik no ve şifreleri ile giriş yaparak itiraz edebilirler. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtiraz sonuçları aynı sayfada yayımlanır. 

MEZUN DURUMDAKİLERE 3 DERS SINAVI

 Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olmasına tek dersi kalan öğrencilerin dönem uzatmamaları için uygulanan tek ders sınavları da yeni uygulamayla bu yıldan itibaren üç derse çıkarılmıştı. 

Yorumlar