Başkan Dülgeroğlu Pasur Belediyespor için ter döktü

Diyarbakır 1. Amatör Lig’de mücadele eden Pasur Belediyespor, Diyarbakır İl Özel İdaresi Ayspor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada, Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, Pasur Belediyespor için 90 dakika ter döktü.Diyarbakır...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Dülgeroğlu Pasur Belediyespor için ter döktü

Diyarbakır 1. Amatör Lig’de mücadele eden Pasur Belediyespor, Diyarbakır İl Özel İdaresi Ayspor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada, Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, Pasur Belediyespor için 90 dakika ter döktü.

Diyarbakır 1. Amatör Lig’de dün Pasur Belediyespor ile Diyarbakır İl Özel İdaresi Ayspor karşılaştı. Lice İlçe Stadı’nda yapılan karşılaşmada, Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu 90 dakika boyunca Pasur Belediyespor forması giydi. Karşılaşmada, Pasur Belediyespor, rakibini 3-2 mağlup ederek, ligde puanını 6’ya yükseltti.

Kaymakam Dülgeroğlu, “Pasur Belediyespor olarak önümüze koyduğumuz hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Almış olduğumuz galibiyet için bütün takım arkadaşlarımı, teknik ekibimizi ve değerli taraftarımızı tebrik ediyorum. Kulp ilçesi için her alanda ter dökmeye devam edeceğim” dedi.

Yorumlar