Başkan Karaosmanoğlu kadın muhtarları ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’in ve Gölcük’ün kadın muhtarlarını makamında ağırladı.Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve İzmit Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ile beraberindeki...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Karaosmanoğlu kadın muhtarları ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’in ve Gölcük’ün kadın muhtarlarını makamında ağırladı.

Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve İzmit Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ile beraberindeki kadın muhtarları makamında ağırlamaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Karaosmanoğlu, “Siz kıymetli muhtarlarımızın tüm talep ve isteklerine her zaman yardımcı olmak bizim için önemli bir görevdir. Demokrasinin ve devletin en uç birimi olan muhtarlıklarımız, aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da en çok önem verdiği kamu teşkilatıdır. Sizler gerçekten çok önemli işler yapıyorsunuz. Bizler de bunun farkındayız. Ve her zaman yanınızdayız" dedi.

’Evden Okula Haydi Anneler Spora’ projesinin kapsamı hakkında kadın muhtarlara bilgi Karaosmanoğlu, "Yaklaşık 200 yıla yakın bir geçmişi olan muhtarlık makamına hak ettiği değeri veren hükümetimiz, muhtarlara yönelik pek çok iyileştirme yaptı. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenli olarak muhtarlarımızı ağırlaması, sizlerin görüşlerini ve isteklerini dinleyip demokrasimizin bu en eski ve köklü kurumunun temsilcilerine hak ettikleri değeri göstermesi muhtarlarımıza verilen değerin en önemli ispatlarındandır” diye konuştu.

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarla birlikte kentin ve mahallelerin gelişmesi ve kalkınması için el birliğiyle çok güzel çalışmalara imza atıyoruz” diyen Karaosmanoğlu, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğiniz hizmetler nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Bizim her zaman önemle üzerinde durduğumuz dertlerine sıkıntılarına özen gösterdiğimiz yerel yönetimin ilk başlangıç kapısı olan muhtarlıklardır. Çünkü hemşehrilerimizin bir sıkıntısı olduğunda ilk kapısını çaldığı kamu birimi sizlersiniz. Vatandaşlarımızın yanı başında olmanız, onların oylarıyla içlerinden birisi olarak bu kutsal göreve getirmeniz, sizleri ilk başvuru adresi haline getiriyor. İşte bu nedenle demokrasiler, köylerden ve mahallelerden başlar diyoruz. Bu nedenle mahallelerimizi önemsiyoruz” ifadelerini sarf etti.

“Yaptığımız yatırımlara, getirdiğimiz hizmetlere hepiniz şahitsiniz” diyen Karaosmanoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yaptığımız içme suyu yatırımları, meydan düzenlemeleri, kanalizasyon çalışmaları, çocuk oyun grupları, doğalgaz bağlantıları, sosyal tesisler, tır tiyatrosu gösterileri ve daha neler neler yapmışız. Kocaeli’mizin bütün mahallelerine hepsine birden yetişmişiz. Sizlerle çok büyük işler başardık. Hep beraber yine çok daha büyük işler başaracağız. Sizlerin hizmet ve yatırım süreçlerine katılımı ve vereceği desteği mahallelerimizin daha da güzelleşmesini sağlayacak. Bu yolda şimdiye kadar ve bundan sonra verdiğiniz ve vereceğiniz destekten dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”

Görüşme karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar