Zencani'nin tartışılan fotoğrafları facebook sayfasından kaldırıldı!

Türkiye'yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun kilit isimlerinden Rıza Sarraf'ın arkasındaki asıl ismin "REİS" ve "KONT" diye de bilinen İranlı dolar milyarderi Babek Zencani'nin olduğu belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Zencani'nin tartışılan fotoğrafları facebook sayfasından kaldırıldı!

17 Aralık Operasyonu'nda polisin asıl hedefinin Zencani olduğu, Zencani'nin Sarraf'la Antalya'da buluşacakları ancak şüphelilerin dinlenildiklerini anlamaları üzerine kayıplara karıştığı ileri sürülüyor. 

TARTIŞMA YARATAN SİLAHLI FOTOĞRAFI

Devrim Muhafızları'na bağlı olan Besiç Milisleri'nin başkanı olan Hasan Mirkazemi ile yakın ilişkisi İran medyasında büyük yer buldu. 

Zencani'nin Facebook sayfasından Besiç Milisleri'nin başkanı olan Hasan Mirkazemi ile elinde silahlarla çekilmiş fotoğraflarını tepkiler üzerine kaldırdığı belirtiliyor.

İran basını da gelişmele yer ayırarak Türkiye medyasına yansıyan gelişmenin detaylarını okuyucularına duyurdu.

İran'ın Kanun Gazetesi, Türkiye'deki yolsuzluk operasyonunda adı geçen İran asılı işadamı Reza Zarrab'ın, İran'ın en zengin işadamı olduğu söylenen Babek Zencani ile birlikte çalıştığını iddia etti. 

GÜNDEŞ VE SARRAF'IN TABLOSU ÖNÜNDE FOTOĞRAFI

İran basınında Babek Zencani'nin, arkasında Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf'ın bulunduğu bir tablo önündeki koltukta otururken görülen bir fotoğraf servis edildi.

Yorumlar