Yunan gazeteleri, ses kaydını ilk sayfadan verdi

Yunan yazılı ve görsel medyası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına, dün olduğu gibi bugün de geniş yer verdi.

Google Haberlere Abone ol
Yunan gazeteleri, ses kaydını ilk sayfadan verdi

Yunan yazılı ve görsel medyası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına, dün olduğu gibi bugün de geniş yer verdi. Yunan gazetelerinin tamamı, gelişmeye ilişkin detayları ilk sayfadan verdi.

Yunan yazılı ve görsel medyası, Türkiye’deki siyasi gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına ana haber bültenlerinde yer veren televizyon kanallarının ardından bugün çıkan gazeteler de, haberi ilk sayfalarından geniş şekilde gördü.

İlk sayfasında fes giymiş Erdoğan karikatürü kullanan Ta Nea gazetesi, “Konuşmalar Erdoğan’ı yakıyor; Sultan duraksıyor” başlığını attı. Gelişmeye haber ve yorumlarla iki sayfa ayıran Ta Nea, Ankara Savcılığı’nın Erdoğan’ın oğlu ile yaptığı iddia edilen konuşmalar üzerine 'başbakan aleyhine soruşturma açtığını' iddia etti. Konuşmaları yayınlayan Ta Nea, Erdoğan’ın konuşma kaydını “ahlaksızca bir montaj” olarak değerlendirdiğini aktardı.

Ülkenin önde gelen Ethnos, Kathimerini, Elefteros Tipos, Avgi, Eleftherotipia, Efimerida Ton Sintakton gibi günlük siyasi gazeteleri, ses kaydına ilişkin gelişmeleri ilk sayfalarından geniş şekilde verdi. "Erdoğan'ın oğluyla 'diyalogu' Türkiye'yi sarsıyor” yorumunda bulunan gazeteler, Türkiye'de siyasi deprem yaşandığı değerlendirmesinde bulundu. CİHAN

Yorumlar