Yol ortasında elektrik direği

KKTC'nin Girne şehrinde yolun ortasında bulunan elektrik direği şaşırtıyor. Direk, sürücüler için de tehlike oluşturuyor. Girne'de, Bellapais yolu üzerindeki bir sokakta bulunan bu direk KKTC'deki çarpık yapıyı gözler önüne seriyor. Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Yol ortasında elektrik direği

KKTC'nin Girne şehrinde yolun ortasında bulunan elektrik direği şaşırtıyor. Direk, sürücüler için de tehlike oluşturuyor.

Girne'de, Bellapais yolu üzerindeki bir sokakta bulunan bu direk KKTC'deki çarpık yapıyı gözler önüne seriyor. Belediye hizmetlerinin yetersiz kaldığı bu ülkede vatandaşlar da artık duruma alışmış gibi gözüküyor. Bölge sakinleri bu durumu artık içselleştirirken bölgeden geçenler ise yolun ortasındaki direği görünce gözlerine inanmakta güçlük çekiyor.

Direğin yanına konulmuş çöp konteyneri geliş şeridinin tamamen kapatsa da elektrik direğinin fark edilmesine yardımcı oluyor.

Sosyal medyaya yüklenen bu fotoğrafı değerlendiren bazı yorumcular söz konusu durumu gülünç karşılarken kimileri de bu fotoğrafın KKTC'deki yapıyı özetlediğini savunuyor. CİHAN

Yorumlar