Venezuela'da bayram sevinci

"Bu Ramazan rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun" sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasına başlayan Kimse Yok Mu Derneği, tüm Türkiye başta olmak üzere, 5 kıta 110 ülkede bayram sevincini ihtiyaç sahipleriyle paylaştı. Ramazan Bayramı'nı...

Google Haberlere Abone ol
Venezuela'da bayram sevinci

"Bu Ramazan rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun" sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasına başlayan Kimse Yok Mu Derneği, tüm Türkiye başta olmak üzere, 5 kıta 110 ülkede bayram sevincini ihtiyaç sahipleriyle paylaştı.

Ramazan Bayramı'nı yetim çocuklarla geçiren Kimse Yok Mu gönüllüleri, Venezuela'da Türk müteşebbisler tarafından kurulan Puente Derneği ile birlikte 200 yetime yemek ve erzak dağıtımı yaptı. İhtiyaç sahibi çocuklara hediyeler veren gönüllüler, bayram sevincini Venezuelalı yetimlerle paylaştı.

Kimse Yok Mu Yurtdışı Yardımlar Koordinatörü Yusuf Yıldırım, "Asya'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Amerika'ya 5 kıtada gönüllülerimizle birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Güney Amerika'da, Venezuela'da da yetim çocuklarla bayram sevincini paylaşmak için gönüllülerimiz yola çıktı. Ramazan boyunca paylaşmanın mutluluğunu bizimle paylaşan herkese en güzel teşekkür sanırım bu çocukların gülen yüzleri oldu." dedi.

Ramazan çalışmalarıyla yardım bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibi insana umut olan Kimse Yok Mu, bu Ramazan da gönüllülerinin desteği ile dünyanın dört bir yanında, başta yetimler olmak üzere, ihtiyaç sahiplerine Ramazan bereketini ulaştırdı.

CİHAN

Yorumlar