Üvey anne 4 yaşındaki kız çocuğu 2 yıl zincirle bağlayarak eve hapsetmiş

Kamboçya’nın Koh Kong şehrinde bir üvey annenin 4 yaşındaki kız çocuğunu, 2 yıl zincirle bağlayarak eve hapsettiği ortaya çıktı. Komşuların ihbar etmesiyle harekete geçen polis, 43 yaşındaki üvey anne Pov Siphan’ı göz altına aldı....

Google Haberlere Abone ol
Üvey anne 4 yaşındaki kız çocuğu 2 yıl zincirle bağlayarak eve hapsetmiş

Kamboçya’nın Koh Kong şehrinde bir üvey annenin 4 yaşındaki kız çocuğunu, 2 yıl zincirle bağlayarak eve hapsettiği ortaya çıktı.

Komşuların ihbar etmesiyle harekete geçen polis, 43 yaşındaki üvey anne Pov Siphan’ı göz altına aldı. Eve baskın düzenleyen polis, küçük kızın ayak bileklerinden zincirle bağlandığını belgeledi. Küçük kızın polise ifadesinde bir kere çok susadığı için idrarını içmek zorunda kaldığını söylediği belirtildi.

Gözaltına alınan üvey anne Siphan, kızını kendisinin çalışma saati olan sabah 07 ile 17.00 saatleri arasında zincirle eve bağladığını itiraf etti. Kadın, polise verdiği ifadesinde, kızının kaybolmasından veya başına bir şey gelmesinden korkuğu için zincirle eve bağladığını illeri sürdü. Çocuğun babasıyla ilgili bilgi verilmezken, küçük kız devlet korumasına alındı.

CİHAN

Yorumlar