UEM başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

Uluslararası Eğitim Merkezi(UEM), Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirdiği etkinlikle yıl içerisinde başarı elde eden öğrencileri ödüllendirdi.

Google Haberlere Abone ol
UEM başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

Uluslararası Eğitim Merkezi(UEM), Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirdiği etkinlikle yıl içerisinde başarı elde eden öğrencileri ödüllendirdi. Kafkas Üniversitesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe; milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği mensupları, öğrenci velileri ve eğitim camiasından çok sayıda davetli katıldı. Sahnede ödüllerini alan yaklaşık 400 öğrenci renkli görüntüler oluşturdu.

ÖĞRENCİLERİ YETİŞTİREN OKULLAR DA UNUTULMADI

11 kolej, 13 üniversite hazırlık kursu ve 1 üniversitenin çatı kuruluşu olan UEM, uluslararası bilim olimpiyatlarında dereceye giren ve üniversiteyi yüksek puanla kazanan öğrencilerini ödüllendirmekle birlikte, öğrencileri yetiştiren okulların müdürlerine de hediyeler verdi.

Törende söz alan UEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Enver Özeren, eğitim ve nesillerin yetiştirilmesi denildiğinde heyecan hissi geçirmeyen insanların kendilerini tekrar gözden geçirmeleri gerektiğini söyledi. Etkinliğin sonunda basına açıklamalarda bulunan Özeren, ülkenin çeşitli bölgelerinden yüksek puanlarla üniversiteye girme başarısı gösteren öğrencilerin, ödüllendirildiğini ifade etti. Etkinlikte ödül alan ve geldiği Şeki bölgesinin birincisi olan Feride Hacıhesenli de basına yaptığı açıklamada başarısında katkısı olan başta Araz Hazırlık Kursları olmak üzere herkese teşekkür etti.

Etkinlik, Azerbaycan'ı temsilen Türkçe olimpiyatlarına katılan öğrencilerin sahne performansı ile son buldu.
CİHAN

Yorumlar