Türklerin öldüğü yangının mumdan çıktığı öne sürüldü

Fransa'nın Almanya sınırındaki Mulhouse şehrinde dün gurbetçi ailenin evinde çıkan yangının mumdan kaynaklandığı öne sürüldü.Son verilen bilgilere göre, yangında baba Hasan Aslan, anne Nimet Aslan ve büyük kızları İkra Aslan hayatını...

Google Haberlere Abone ol
Türklerin öldüğü yangının mumdan çıktığı öne sürüldü

Fransa'nın Almanya sınırındaki Mulhouse şehrinde dün gurbetçi ailenin evinde çıkan yangının mumdan kaynaklandığı öne sürüldü.

Son verilen bilgilere göre, yangında baba Hasan Aslan, anne Nimet Aslan ve büyük kızları İkra Aslan hayatını kaybetti. 5, 8 ve 11 yaşındaki 3 çocuk ise hayatta kaldı.

İddiaya göre yangın, binanın birinci katındaki evde mum yakılması sebebiyle çıktı. Dumanlar tüm binayı sarınca anne ve baba, küçük çocuklarını çatıya çıkardı. Küçük çocukları kurtaran itfaiye, üç kişinin ise cesedine ulaştı. Merdivenler ahşap olduğu için ailenin binadan çıkamadığı sanılıyor.

Mulhouse İtfaiyesi, ihbardan 7 dakika sonra olay yerine geldiklerini açıklarken, bölgede yaşayanlar bunun doğru olmadığını öne sürdü.

Geride kalan 3 çocuğa hastanede 3 gün boyunca oksijen tedavisi uygulanacak. Çocukların, daha sonra dedelerine teslim edileceği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar