Türk aileye domuz bacağı şoku

Almanya'nın güneybatısındaki Zuzenhausen kasabasında Murat Çelik'in altı ay önce aldığı ve halen tamirini yaptığı evin önüne domuz bacağı bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Türk aileye domuz bacağı şoku

Almanya'nın güneybatısındaki Zuzenhausen kasabasında Murat Çelik'in altı ay önce aldığı ve halen tamirini yaptığı evin önüne domuz bacağı bırakıldı. Altı ay önce aldığı evi kendi imkanlarıyla tamir etmeye çalışan Murat Çelik, “Burada doğan ve yaşantısını burada sürdüren biri olarak bu olay karşısında şoke oldum." dedi.

Aktif olarak Zuzenhausen futbol takımında oynadığını ve ayrıca genç takımında antrenörlüğünü yaptığını söyleyen Çelik, “Daha önce bu çevrede böyle bir olayla karşılaşmadık, beni burada herkes tanır. Bu olaya bir anlam veremedim‘." diye konuştu.

Polisi derhal haberdar ettiklerini söyleyen Murat Çelik, "Tabii ki kaygılarımız var, polis tarafından bu konunun araştırılmasını istiyoruz." dedi.

Kapı önüne bırakılan domuz bacağının üzerine çizili gamalı haç işaretinin kendilerini ürküttüğünü söyleyen anne Fadime Çelik ise," Kırk yıldır Zuzenhausen’de oturuyoruz, böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyoruz, yetkililerden olaya duyarlı olmalarını istiyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar