Trump, Türkiye'yi yine tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump gece yarısı Twitter üzerinden Rahip Brunson için Türkiye'yi bir kez daha tehdit etti: "Masum bir adamın serbest bırakılması için hiçbir şey ödemeyeceğiz, Türkiye ile ilişkilerimizi azaltıyoruz."

Google Haberlere Abone ol
Trump, Türkiye'yi yine tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye saatiyle gece 2:30'da ABD saatiyle saat 20:30'da yine Twitter üzerinde yine Türkiye'ye tehditler yağdırdı. 

FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla tutuklanan Rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılmasını isteyen Trump Türkiye ile ilişkilerin azaltılacağını söyledi.

"TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİMİZİ AZALTIYORUZ"

ABD Başkanı Trump şu tweet'i attı: "Türkiye uzun yıllar ABD'den yararlandı. Şimdi, ülkemizi büyük bir vatansever olarak temsil eden ve muhteşem biri olan rahipi tutuklu tutuyorlar. Masum bir adamın serbest bırakılması için hiçbir şey ödemeyeceğiz, Türkiye ile ilişkilerimizi azaltıyoruz."

Turkey has taken advantage of the United States for many years. They are now holding our wonderful Christian Pastor, who I must now ask to represent our Country as a great patriot hostage. We will pay nothing for the release of an innocent man, but we are cutting back on Turkey!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 16 Ağustos 2018

Yorumlar

Ihsan sen mahkememisin densiz herif bak 3. mahkemede suçlu buldu nereszi masum