Trabzonspor, Lazio hazırlıklarını tamamladı

Avrupa Ligi J Grubu'nda bir üst tura geçmeyi garantileyen Trabzonspor, Lazio ile yapacağı maç için Roma Olimpiyat Stadı'nda son antremanını gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Lazio hazırlıklarını tamamladı

Avrupa Ligi J Grubu'nda bir üst tura geçmeyi garantileyen Trabzonspor, Lazio ile yapacağı maç için Roma Olimpiyat Stadı'nda son antremanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antremanda oyuncuların neşeli oldukları gözlendi.

Avrupa Ligi J Grubunda liderlik için karşılaşacak olan Trabzonspor ile Lazio arasında yarın akşam oynanacak maç öncesinde iki takım da son hazırlıklarını tamamladı. Maç için Roma'ya bugün gelen Trabzonspor, akşam saatlerinde maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirdiği antremanda futbolcuların moralli oldukları dikkat çekti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antreman, Akçay'ın futbolcularla yaptığı kısa toplantı ile başladı. Toplantının ardından futbolcular düz koşu yaparken, Akçay saha kenarında kurmaylarıyla görüştü.

Düz koşunun ardından orta sahada ısınma hareketleri yapan futbolcuları izlemek üzere Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da saha kenarına girerek antremanı yakından takip etti. Isınma hareketlerinden sonra basına kapalı gerçekleştirilen bölümünde takımın taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi.

Cezalı olan Zokora ve sakatlığı bulunan Kadir Keleş'in dışında eksiği bulunmayan Trabzonspor antremanın ardından maç saatini beklemek üzere oteline geçti.
CİHAN

Yorumlar