TIR otobanda alev alev yandı

Rusya’nın St. Petersburg kentinde kaza yapan bir TIR alev alev yandı. Sürücü alev topuna dönen TIR’dan sağ kurtulmaya başlandı.

Google Haberlere Abone ol
TIR otobanda alev alev yandı

Rusya’nın St. Petersburg kentinde kaza yapan bir TIR alev alev yandı. Sürücü alev topuna dönen TIR’dan sağ kurtulmaya başlandı. Yangın, St. Petersburg’da yaşayan bir Türk tarafından görüntülendi.

Olay, St. Petersburg-Moskova otobanında 7 Ocak Cuma günü yerel saatle 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Moskova istikametine ilerleyen TIR, kaygan yolda kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR alev aldı. Kazayı görenler yardıma koşarak TIR şoförünü araçtan çıkardı. Yanan TIR kısa sürede alev topuna döndü. Yükselen duman ve alevler yüzlerce metre uzaktan görüldü. Olay, St. Petersburg’da yaşayan bir Türk vatandaşı tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Alevler olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi. Petersburg-Moskova otobanı kazanın yaşandığı yönde ise uzun süre trafiğe kapalı kaldı.
CİHAN

Yorumlar