THY'den yeni skandal: Milletvekili uçağa alınmadı

THY, geçtiğimiz Cuma günü Türkçe Olimpiyatları için Pakistan'a gelirken uçaktan indirmek istediği İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin'i, bileti olduğu halde dönüşte uçağa almadı.

Google Haberlere Abone ol
THY'den yeni skandal: Milletvekili uçağa alınmadı

THY, geçtiğimiz Cuma günü Türkçe Olimpiyatları için Pakistan'a gelirken uçaktan indirmek istediği İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin'i, bileti olduğu halde dönüşte uçağa almadı. Milletvekili Çetin, yaşadığı hukuksuz uygulamayı Twitter hesabından, ''Bilete rezervasyon koymuş THY Uçurmuyor yeni bilet aldırıyor eski bilet geçmiyor extra masraf extra eziyet extra zulüm ama ne gam Allah var'' ifadeleriyle duyurdu.

İkinci kez bilet almak zorunda bırakıldığını kaydeden Çetin, yeni aldığı ve iptal edilen biletlerin fotoğrafını paylaştı.

BORÇ ALMAK ZORUNDA KALDI

Aldığı ikinci bilet için de kredi kartının kabul edilmediğini, kendisinden peşin para istendiğini belirten Milletvekili Çetin, üzerinde yeteri kadar nakit para olmadığı için Pakistan'daki dostlarının yardıma koştuklarını duyurdu. ''Şu an buradan dostların yardımı, nakit yeni bilet aliyoruz" ifadelerini kullanan Milletvekili, THY'nin sınıf yükseltme (upgrade) işlemine dahi izin vermediğini açıkladı.

Sorunu çözmek için başvurduğu THY İstanbul çağrı merkeziyle telefon görüşmesinin de kesildiğini bildiren Muhammed Çetin, maruz kaldığı haksız muameleyi mahkemeye taşıyacağını açıkladı.

Türkiye'de yaşanan hırsızlık ve yolsuzluk olaylarına atfen açıklama yapan Milletvekili Çetin, ''Ben çalmadım hotumlamadım; ardamarı çatlamış, hissi hayası kalmamışlar ve onların yardakçıları utansın Allah ülkeme-milletime zeval vermesin'' ifadelerini paylaştı.

YAŞANANLARI TAHMİN ETMİŞTİ

Muhammet Çetin, geçtiğimiz Cuma günü Pakistan'a gitmek için bindiği THY uçağından indirilmek istenmişti. Skandal basına yansıyınca, pist başında durdurulan uçak, saatler süren rötarın ardından havalanmıştı.

Pakistan'a geldiğinde Cihan Haber Ajansı'na konuşan Çetin, Türkiye'ye dönüşte de zorluk çıkarılacağından endişe ettiğini ifade etmişti. Valizinin uçağa alınmadığını bildiren Çetin, "Ama çantamın gelmeyişi, eşyamın gelmeyişi... Dönerken ne gibi zorluklar yapacaklar; bakalım o upgrade meselesini düzeltecekler mi, bunu da göreceğiz. Yapmazlarsa o zaman biz de hukuk önünde haklarımızı ararız." şeklinde konuşmuştu. CİHAN

Yorumlar