Tecavüzle Tek Başına Savaşan Kadını 50 Kişi İzledi

Hindistan'da 20 yaşındaki Pradnya Mandhare, kendisine tecavüz etmeye çalışan kişiyi polise teslim etti. Genç kadın çevresindeki 50 kişinin olayı sadece izlediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Tecavüzle Tek Başına Savaşan Kadını 50 Kişi İzledi

Hindistan'da Pradnya Mandhare isimli kadının, kendisine tecavüz etmeye çalışan saldırganla, çevrede 50 şahıs olmasına karşın tek başına savaş ederek saldırganı polis istasyonuna teslim ettiği bildirildi. Güpegündüz gerçekleşen hücum sırasında 50 bireyin genç kadına katkı etmek yerine vakayı bakmayı tercih ettiği söylendi.

'HİÇ KİMSE BİR ŞEY YAPMIYORDU'

Vatan'da yer saha habere göre, 20 yaşındaki talebe Mandhare, kalabalık bir tren istasyonunda saat 14:30 civarında onlarca bireyin önünde saldırıya uğradı. Hindistan'ın Maharashtra eyaletinde medya çalışmaları öğrencisi bulunan Mandhare saldırıyla ilgili şöyle konuştu:

'Yanıma gelip beni taciz etmeye başladı. Ondan uzaklaşmaya çalışınca beni yakaladı. Hiç kimse bir şey yapmıyordu, o sebepten ona vurmaya başladım. Bana arka vurmaya çalıştı lakin çok fazla Alkol kokuyordu. Kadınların polise şikayette bulunmayı sevmediklerini biliyorum, lakin onun cezalandırılmasını oluşturmakta kararlıydım.'

'TÜM KADINLAR SESİNİ YÜKSELTMELİ'

Günün o saatinde dolu bulunan tren istasyonuna rağmen, bir tek bireyin dahi katkı etmediğini anlatan Mandhare, tecavüzcüyü saçından tutarak polis istasyonuna sürükledi. Polis, 25 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı ve alkolik Chavan Chowdee'nin tutuklandığını doğruladı.
Mandhare konuyla ilgili olarak, bütün hanımların seslerini yükseltmelerini ve bu çeşit insanlardan çekinmemelerini söyledi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar