Tecavüz Sonucu Dünyaya Geldiğini Öğrenince Yıkıldı

Azerbaycan'da 20 yaşındaki Zuhur adlı genç, katıldığı programda öz annesinin tecavüze uğradığını ve kendisinin de bu birliktelikten dünyaya geldiğini öğrenince yıkıldı.

Google Haberlere Abone ol
Tecavüz Sonucu Dünyaya Geldiğini Öğrenince Yıkıldı

Azerbaycan'da küçük yaşta anası yönünden terk edilen ve bir aile yönünden yetiştirilen 20 yaşındaki 'Zuhur', katıldığı televizyon programında annesinin tecavüze uğrayınca kimseyle konuşmaz olduğunu, daha sonra kendisini dünyaya getirdiğini öğrenince yıkıldı. Zuhur, yıllar sonra anası ile karşılaşmayı kabul etmedi, 'Beni yetiştiren annem var. Ben bundan sonra o anneme evlat olamam' diyerek ağladı.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKAN GERÇEK

Azerbaycan'da iri yankı uyandıran dram, Azad TV'de yayınlanan 'Öz Aramızda' isimli programda yayınlandı. Programa gelen 'Zuhur', kendisine bir ailenin bakıp büyüttüğünü, geçmişini merak edip araştırınca kendisine bakan ve 'Anne' dediği kadından hiç tanımadığı gerçek anası ile alakalı muhtelif iddialar duyduğunu söyledi. Televizyon yapımcıları bunun üstüne Zuhur ile alakalı kapsamlı tetkik yaptıktan sonra Azeri genci tekrar stüdyoya çağırma etti.

'TECAVÜZ NETİCESİ DÜNYAYA GELMİŞSİN'

Sunucu, Zuhur'un annesinin Bakü'de Ahmetli Mevkii'nde yaşayan 'Sadakat' isimli bir hanım olduğunu, 'Senan' isimli bir dayısı olduğunu belirterek, şöyle dedi: 'Atan (Baban) tezeli rahmete gider. Senan'ın dışında Müşfik ve Salman isimli dayıların var. Ananda ise işitme ve danışma (konuşma) sorunu var. Lal kendisi. Sana denildiği gibi; sen tecavüz neticesi dünyaya gelmişsin. Senin anan bu tecavüz peşinden danışmasını (konuşmasını) yitirmiştir.'

ANNESİNİ TANIMAK İSTEMEDİ

Program sunucusu Zuhur'a annesinin en azından stüdyoya getirilerek yıllar sonra oğluna kavuşmasını önerdi. Stüdyo konuklarının gözyaşları arasında izlediği bu diyalog karşısında bir mesafe konuşamayan Zuhur, ağlayarak bu öneriyi kabul etmedi:

'Ben onları istemirem. Ben bundan sonra onlara evlat olabilmerem. Benim validelerim (annem) var. Ben onlara evlat olabilirim. Beni onlar büyüttü. Hasta olduğumda benim başımda gece-gündüz bu insan başımın üzerinde durdu.'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar