Tayland'ın Lanna Prensesi'nden Türk okulu öğrencilerine övgü

Tayland'ın Lanna Prensesi Dr. Chao Duangduan Na Chiang Mai, Türk okulunun verdiği iftara katılarak, okulun başarılı ve zeki öğrencileriyle onur duyduğunu söyledi. Tayland’in kuzey bölgesinin incisi adlandırılan Chiang Mai şehrindeki Fatih...

Google Haberlere Abone ol
Tayland'ın Lanna Prensesi'nden Türk okulu öğrencilerine övgü

Tayland'ın Lanna Prensesi Dr. Chao Duangduan Na Chiang Mai, Türk okulunun verdiği iftara katılarak, okulun başarılı ve zeki öğrencileriyle onur duyduğunu söyledi.

Tayland’in kuzey bölgesinin incisi adlandırılan Chiang Mai şehrindeki Fatih Koleji'nin (Wichai Wittaya Bilingual School) geleneksel iftar yemeğine bu yıl Lanna Prensesi Dr. Chao Duangduan Na Chiang Mai başta olmak üzere bir çok üst düzey yönetici ve farklı dinlerin mensupları katıldı.

İftar programı ezan okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Civelek, Ramazan ayının öneminden bahsetti.

İftarda bir konuşma yapan Srinakharinwirot Üniversitesi'nden Prof. Dr. Wanida Kumkiew, orucun sadece yeme içme gibi unsurlardan uzak durularak yapılacak bir şey olmadığını, sadece aç kalmak değil, insanın nefsini yenmesi adına önemli bir ibadet olduğunu ifade etti.

Programda ayrıca Fatih Koleji öğrencilerinin 2014 yılında uluslararası olimpiyatlarda aldıkları ödüller verildi. Ödüllerini öğrencilere Lanna Prensesi Dr. Chao Duangduan Na Chiang Mai başta olmak üzere bir çok üst düzey yetkili verdi. Programda Tayca seslendirilmiş Anadolu tarihi ile ilgili bir video gösterildi.

Program sonrası Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Lanna Prensesi Dr. Chao Duangduan Na Chiang Mai, Türk okulu tarafından gerçekleştirilen bu akşam yemeğinde, okulun başarılı ve zeki öğrencileriyle onur duyduğunu söyledi. CİHAN

Yorumlar