Suriye, Amerikan Casus Uçağını Böyle Düşürdü

Suriye Hava Kuvvetleri, Esad'ın kalesi olarak bilinen Lazkiye'de uçuş yapan Amerikan casus uçağını düşürdü. O uçağın düşme anı devlet televizyonunda yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Suriye, Amerikan Casus Uçağını Böyle Düşürdü

Suriye Hava Kuvvetleri, Beşşar Esad'ın kalesi şekilde isimlendirilen Lazkiye kentinin kuzeyinde uçuş oluşturan bir Amerikan casus uçağının düşürüldüğünü açıkladı. ABD bir casus uçağının kaybolduğunu doğruladı. Bu gelişmelerden sonra Suriye Devlet Televizyonu da insansız uçağın havada vurulduğu anın görüntülerini yayınladı.

ÖNCE FOTOĞRAFLAR SONRA GÖRÜNTÜLER

Suriye resmi haber ajansı SANA'nın haberine göre, ABD'ye ilişkin bulunduğu belirtilen insansız hava vasıtası Suriye hava savunmasına ilişkin füzeler sebebi ile vuruldu.

Ajans, uçağın tipi meselesinde bir izahat yapmazken, internet paylaşım sitelerinden azalan insansız uçağın parçalarının fotoğrafları yayınlandı. Suriye Devlet Televizyonu da insansız uçağın havada vurulduğu anın görüntülerini yayınladı.

ABD DOĞRULADI

Düşen Predator cinsi bir insansız casus uçak bulunduğu bildirildi. ABD Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili de Lazkiye sıralarında bir Amerikan casus uçağının kaybolduğunu doğruladı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar