Singapur'da orkide çiçeğine Başbakan Erdoğan ve eşinin ismi verildi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ismi, Singapur’da Botanik Parkı'ndaki Orkide Bahçesi'nde bir çiçeğe verildi.

Google Haberlere Abone ol
Singapur'da orkide çiçeğine Başbakan Erdoğan ve eşinin ismi verildi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ismi, Singapur’da Botanik Parkı'ndaki Orkide Bahçesi'nde bir çiçeğe verildi. Erdoğan, Singapur'daki son temasında geldiği Orkide Bahçesi'nde eşi Emine Erdoğan'la da el ele dolaştı.

Başbakan Erdoğan, Singapur Meclis Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki bakanlarla Botanik Parkı Bahçesi’ni ziyaret etti. Bahçede orkidenin karışımından oluşturulan yeni bir tür olan mor renkli bir çiçeğe, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın ismi verildi.

Çiçekle ilgili bilgi alan Başbakan Erdoğan ve Emine Erdoğan, daha sonra devlet büyüklerinin isimlerinin verildiği çiçek adlarının kayıtları yer alan defterde, “Dendrobifm Tayyip-Emine Erdoğan” adlı çiçekle ilgili sayfaları imzaladı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, isimlerini yazılı olduğu etiketleri çiçeğin saksısına dikti.

Daha sonra, eşi Emine Erdoğan ile bahçeyi gezen Başbakan Erdoğan’a, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bazı bakanlar da eşlik etti. Erdoğan çifti bahçede el ele gezdi. CİHAN

Yorumlar