Singapur Ulaştırma Bakanı Türkiye’yi ziyaret edecek

Singapur Ulaştırma Bakanı Lui Tuck Yew, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacak. 5-9 Mayıs gerçekleşecek olan ziyarette Yew, Türk mevkidaşı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile görüşecek.Ziyaretin son dönemde yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Singapur Ulaştırma Bakanı Türkiye’yi ziyaret edecek

Singapur Ulaştırma Bakanı Lui Tuck Yew, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacak. 5-9 Mayıs gerçekleşecek olan ziyarette Yew, Türk mevkidaşı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile görüşecek.

Ziyaretin son dönemde yapılan anlaşmalarla ivme kazanan Türkiye-Singapur ilişkilerine katkı sağlaması bekleniyor. Özellikle sivil havacılık alanında yapılan işbirliği çalışmaları ve Türk Havayolları ile Singapur Havayolları arasında kod paylaşımı yoluyla yapılan ortak uçuşların, iki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkilere olumlu yansıyacağı ifade ediliyor.

Türkiye ziyareti sırasında Singapur Ulaştırma Bakanı’na, Singapur Dışişleri Bakanlığı, Singapur Sivil Havacılık Kurumu, Singapur Uluslararası Yatırım Kurumu (IE Singapore) ve Changi Havaalanı Grubu’ndan üst düzey temsilciler de eşlik edecek.

Singapurlu Bakan’ın, farklı ulaşım sistemlerini gözlemlemek üzere İstanbul’a da geçmesi bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar