Sarhoş Ajanlar, Beyaz Saray'ın Duvarına Çarptı

Sarhoş olarak araç kullanan gizli servis elemanlarının, geçtiğimiz hafta dünyanın en sıkı korunan Beyaz Saray'ının güvenlik duvarına çarptığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Sarhoş Ajanlar, Beyaz Saray'ın Duvarına Çarptı

Sarhoş şekilde vasıta kullanan saklı servis elemanlarının, geçtiğimiz hafta dünyanın en hummalı korunan Beyaz Saray'ının güvenlik duvarına çarptığı açıklandı.

GÖREVLİLERDEN BİRİ OBAMA'NIN YAKIN KORUMASI

Araçta iki saklı sevis görevlisinin bulunduğu belirtilirken, gece geç saatlerde katıldıkları bir partiden dönüşte Beyaz Saray'ın demir parmaklıklarına çarptıkları söylendi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldığı ve saklı servis görevlilerinden birisinin Başkan Barack Obama'nın yakın korumalarından bulunduğu kaydedildi.

Resmi vasıta ile 4 Mart'ta kaza oluşturan ajanlar meselesinde yapılacak tahkikat sonrası karar verileceği kaydedildi. Başkan Obama, saklı servis elemanlarının ihmal ve bir sıra sima kızartıcı suçlara karışmasının peşinden geçtiğimiz ay Joseph P. Clancy'i Gizli Servis'in başına getirmişti.

'YAPTIKLARININ FARKINDALAR'

Kurum sözcüsü Brian Leary vakayı doğruladı ve 'İki çalışanımız yaptıkları usulsüzlüğün farkında.' dedi. Leary, 'Görevi kötüye kullandıkları belirleme edilirse ajanlarımız meselesinde lüzumlu işlemler kurallara ve düzenlemelere dayalı şekilde yapılacak.' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar