Saddam'ın kızı: IŞİD'in Tikrit'i almasından memnunum

Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in Ürdün’de yaşayan kızı Raghad Hüseyin, IŞİD ve Süni aşiretlerin babasının memleti Tikrit'i almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Raghad Hüseyin," Irak’ta Sünni aşiretlerinin elde ettiği...

Google Haberlere Abone ol
Saddam'ın kızı: IŞİD'in Tikrit'i almasından memnunum

Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in Ürdün’de yaşayan kızı Raghad Hüseyin, IŞİD ve Süni aşiretlerin babasının memleti Tikrit'i almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Raghad Hüseyin," Irak’ta Sünni aşiretlerinin elde ettiği zaferlerden dolayı mutluyum." dedi.

Londra'da yayımlanan El Kuds El Arabi gazetesine konuşan Saddam Hüseyin'in kızı, en kısa zamanda Irak’a dönüp babasının kabrinin başında Fatiha okumak istediğini ifade etti. IŞİD'in başta Musul ve Tikrit olmak üzere elde ettiği başarından gurur duyduğunu dilen getiren Hüseyin, çocuğu ile birlikte Irak’taki haberleri her gün takip ettiklerini kaydetti. Bu günleri dört gözle beklediklerini ifade eden Hüseyin, “Irak’a dönüşüm kısa sürede olmaz, ama inşallah bir gün dönüp devrimi gerçekleştirenlerle kucaklaşacağım” dedi.

CİHAN

Yorumlar