Rusya’da minibüs uçuruma uçtu: En az 10 ölü

Rusya'nın Kuzey Kafkasya bölgesindeki Dağıstan Cumhuriyeti'nde yolcu minibüsü uçuruma uçtu. Kazada en az 10 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.Basında yer alan haberlere göre dün sabah Dağistan’ın Tsuntiskiy bölgesinde yolcu minibüsü...

Google Haberlere Abone ol
Rusya’da minibüs uçuruma uçtu: En az 10 ölü

Rusya'nın Kuzey Kafkasya bölgesindeki Dağıstan Cumhuriyeti'nde yolcu minibüsü uçuruma uçtu. Kazada en az 10 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Basında yer alan haberlere göre dün sabah Dağistan’ın Tsuntiskiy bölgesinde yolcu minibüsü uçuruma uçtu. Alınan bilgilere göre aşırı yağışlardan dolayı kayalıklardan düşen taşlar yolu kapattı. Sürücünün yolu açmak için minibüsten indiği sırada araç hareket ederek uçuruma uçtu ve yuvarlanarak 25 metre aşağıdaki dereye düştü.

İlk belirlemelere göre minibüste bulunan 17 kişiden 7’si yaralanırken 5’şi hayatını kaybetti, akıntıya kapılan ve öldüğü tahmin edilen 5 kişi henüz bulunamadı.

Minibüste bulunan yolcu sayısı ile ilgili farklı bilgiler gelirken, hayatını kaybedenler arasında çocukların da bulunduğu belirtiliyor.

Dağıstan Cumhuriyeti, ölenlerin ailelerine yardım yapılacağını duyurdu. CİHAN

Yorumlar