Rum lider hastaneye kaldırıldı, liderler görüşmesi ertelendi

Rum Lider Nikos Anastasiadis mide rahatsızlığı nedeniyle bugün hastaneye kaldırıldı. Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde 23 Haziran Pazartesi günü liderler arasında gerçekleştirilecek görüşme ise ertelendi.Nikos Anastasiadis, gastroenterit...

Google Haberlere Abone ol
Rum lider hastaneye kaldırıldı, liderler görüşmesi ertelendi

Rum Lider Nikos Anastasiadis mide rahatsızlığı nedeniyle bugün hastaneye kaldırıldı. Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde 23 Haziran Pazartesi günü liderler arasında gerçekleştirilecek görüşme ise ertelendi.

Nikos Anastasiadis, gastroenterit şikayetiyle bugün hastaneye kaldırıldı. Anastasiadis’in rahatsızlığı nedeniyle Pazartesi yapılacak liderler görüşmesi ertelendi.

Rum radyosunun haberine göre Rum Hükümet Sözcüsü Nikos Hristodulidis yaptığı yazılı açıklamada, Anastasiadis’in gastroenterit (mide ve bağırsak iltihabı) şikayetiyle Lefkoşa’nın Rum kesimindeki “Areteio” hastanesine kaldırıldığını, tedavi ve ileri tetikler için burada tutulduğunu belirtti.

Kıbrıslı Türk Müzakereci Kudret Özersay da Rum Yönetimi yetkililerinin ABM aracılığıyla kendisi ile temasa geçtiğini ve liderler görüşmesinin ileriki bir tarihe ertelendiğini açıkladı. CİHAN

Yorumlar