Real Madrid ve Atletico Madrid son hazırlıklarını tamamladı

Yarın Lizbon'da Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Real Madrid ve Atletico Madrid takımları maç öncesi son antrenmanlarını tamamladı. Basın toplantısında konuşan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego...

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid ve Atletico Madrid son hazırlıklarını tamamladı

Yarın Lizbon'da Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Real Madrid ve Atletico Madrid takımları maç öncesi son antrenmanlarını tamamladı.

Basın toplantısında konuşan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, "En iyi şekilde hazırlandık. Karşımızda her yönden çok iyi bir takım var, bu bizim 6. karşılaşmamız olacak ama bu sefer her zamankinden daha çok çalışmış, daha hazır bir Real Madrid'le karşılaşacağız." dedi.

Teknik adam bir gazetecinin Arda ve Diego Costa'nın durumlarının sormasına ise "İkisi de çok iyi oyuncu. Dün problemsizce antrenmanlarını tamamladılar. Bu akşam Arda'nın kendini nasıl hissettiğine bakıcaz ve ona bir karar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına katılan Atletico Madrid oyuncuları Gabi, Tiago ve Raúl García Cristiano soruları cevaplandırdı. Ronaldo'yu nasıl durdurulacakları sorusuna Portekizli yıldız oyuncu Tiago, "Onu tanıyan oyuncularımız var, çok tehlikeli bir oyuncu. Her zaman yaptığımız gibi yapacağız." diye konuştu.

Real Madrid'in basın toplantısına ise teknik direktör Carlo Ancelotti ile Iker Casillas ve Sergio Ramos katıldı. Ramos, "Bir çok finale katıldım ama bu farklı, böyle bir an çok nadir yaşanır. Çok çalıştık, meyvesini toplayacağız. Çok motiveyiz ama futbolda her şey olabilir." açıklamasında bulundu.

Taraftarlarının desteğini hissettiklerini söyleyen Ramos, "Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı. Casillas ise şunları söyledi "Bu şampiyona her defasında daha da güzelleşiyor, kupaya çok yakınız. Her takım buraya ulaşmak istiyor, yarın kazanmak istiyoruz."

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, yarın için özel bir taktiklerinin olmadığını, kazanmak için herşeyi yapacaklarını ve her iki takımın da her zaman olduğu gibi oynayacağını söyledi. Ronaldo'nun durumunun sorulması üzerine ise, "Ronaldo iyi antrenman yaptı, durumu hala belli değil ama problem yok gibi. Oynayıp, oynamayacağı yarın belli olacak. Çok önemli bir oyuncu, 16 golü var, çok iyi bir sezon geçirdi ve arkadaşlarına da çok yardımcı oldu." şeklinde konuştu. Çok sakin olduğunu söyleyen Ancelotti, oyuncularının çok motive olduklarını ve eğer B.Münih'e karşı oynadıkları gibi oynarlarsa kazanacaklarını ifade etti.

Basın toplantılarının ardından son antrenmanlarını da tamamlayan takımlar, otellerine gitmek üzere stattan ayrıldı. CİHAN

Yorumlar