Putin’in danışmanı iddiayı kaybetti, bıyıklarını kesti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in basın sözcüsü Dmitri Peskov, kızı ile girdiği iddiayı kaybederek bıyıklarını kesti.Kızı Elizabet’le 11. sınıfı bitirerek üniversiteye giriş sınavında başarılı olması durumunda bıyıklarını...

Google Haberlere Abone ol
Putin’in danışmanı iddiayı kaybetti, bıyıklarını kesti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in basın sözcüsü Dmitri Peskov, kızı ile girdiği iddiayı kaybederek bıyıklarını kesti.

Kızı Elizabet’le 11. sınıfı bitirerek üniversiteye giriş sınavında başarılı olması durumunda bıyıklarını keseceğini söyleyen Peskov, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sözünü tuttu.

Geçen sene babası ile bu konuda tartıştıklarını ve sonunda iddiaya girdiklerini sosyal paylaşım sitesi hesabından belirten Elizabet, babasının sözünü yerine getirdiğini duyurdu.

Peskov ise yaptığı açıklamada iddiayı doğruladı. Geçen sene sınava kızının kötü hazırlandığını düşünerek böyle bir şey söylediğini belirten Peskov “Bıyıklarımı kesmem çok acı oldu, ancak kızımla duyduğum gurur bunu telafi etti” dedi.

Sosyal medyada yorum yapan vatandaşlar ise Peskov’un bu haliyle çok daha gençleştiğini yazdı.

Moskova Devlet Üniversitesi, doğu bilimleri bölümünden 1989 yılında mezun olan Dmitri Peskov ardından dışişleri bakanlığında çalışmaya başladı. 2000 yılından bu yana Vladimir Putin’in basın sözcülüğünü yapan Peskov iyi derecede Türkçe, Arapça ve İngilizce biliyor.

CİHAN

Yorumlar