Putin, Atlet Sevgilisinden Çocuk Sahibi mi Oldu

Geçtiğimiz günlerde aniden ortadan kaybolan Rusya Devlet Başkanı Putin'in sevgilisi olduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın bir bebek doğurduğu ileri sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Putin, Atlet Sevgilisinden Çocuk Sahibi mi Oldu

Geçtiğimiz günlerde randevularını iptal ederek birkaç gün ortadan kaybolan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in baba bulunduğu ileri sürüldü. İsviçre basınında yer sektör haberlere göre, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 32 yaşındaki atlet sevgilisi Alina Kabayeva bir bebek dünyaya getirdi.

KABAYEVA'YI ZİYARET Mİ ETTİ?

İsviçre'deki en iri bulvar gazetesi 'Blick' Putin'in kız arkadaşı Alina Kabayeva'nın İsviçre'nin Tessin kentinde bir hastanede doğum yaptığını iddia etti. Putin'in ansızın ortadan kaybolmasını sevgilisinin doğum yapmasına bağlayan Blick, 'Putin, gizlice Kabayeva'yı ziyaret etti mi?' sorusunu yöneltti.

Putin'in sevgilisi bulunduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın İsviçre'de bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve Rusya Devlet Başkanı sebebi ile gizlice ziyaret edildiği ileri sürüldü. Putin'in sevgilisi bulunduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın İsviçre'de bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve Rusya Devlet Başkanı sebebi ile gizlice ziyaret edildiği ileri sürüldü.

'KIZ ÇOCUK DÜNYAYA GETİRDİ'

İsviçre'nin saygın gazetelerinden 'Neue Züricher Zeitung' da, Putin'in sevgilisi Alina Kabayeva'nın doğum yaptığı hastanenin ismini verdi. Haberini Clinica Sant'Anna hastanesindeki bir sıhhat çalışanına dayandıran Neue Züricher Zeitung, Alina Kabayeva'nın bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini yazdı.

Günlerdir ortadan kayboyan Putin bugün kamuoyunun karşısına çıktı ve Rus televizyonları için bol bol görüntü verdi. Günlerdir ortadan kayboyan Putin bugün kamuoyunun karşısına çıktı ve Rus televizyonları için bol bol görüntü verdi.

ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son şekilde geçtiğimiz çarşamba günü Kazakistan'a yapmayı planladığı bir ziyareti iptal etmişti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar