Papa'nın facebook sayfası hacklendi

Hristiyan aleminin dini lideri Papa Francesco adına sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta açılan ve resmi olmayan sayfa hacklendi. Uzun bir süre Kur'an-ı Kerim'den ayetler, kelime-i tevhid ve İsrail karşıtı fotoğrafların paylaşıldığı sayfa...

Google Haberlere Abone ol
Papa'nın facebook sayfası hacklendi

Hristiyan aleminin dini lideri Papa Francesco adına sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta açılan ve resmi olmayan sayfa hacklendi. Uzun bir süre Kur'an-ı Kerim'den ayetler, kelime-i tevhid ve İsrail karşıtı fotoğrafların paylaşıldığı sayfa daha sonra eski haline döndü.

Hristiyan aleminin dini lideri Papa Francesco adına sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta açılan ve bir milyon üç yüz bini aşkın takipçisi olan sayfa hackerların saldırısına uğradı. Resmi olmayan sayfada Papa Francesco'nun arkasındaki kapak fotoğrafı yerine kelime-i tevhid fotoğrafı koyulduğu görüldü. Sayfada Papa Francesco'nun "tek gerçek din İslam" yazılı capsleri, "Özgür Filistin" yazıları ve İsrail karşıtı fotoğraflar yayınlayan hackerlar "Yaşasın Cezayir" sloganını da paylaştılar.

Herhangi bir takım adı veya takma ad kullanmayan hacker veya hackerlar bir süre bu paylaşımları yaptıktan sonra sayfa eski haline döndü.

CİHAN

Yorumlar