Pakistan’da hava operasyonu: 50 ölü

Pakistan ordusu, Kuzey Veziristan bölgesinde savaş uçakları ile hava operasyonu düzenledi. Gece saatlerindeki operasyonlarda şu ana kadar en az 50 militanın öldürüldüğü açıklandı. Yaklaşık 8 militan yatağına düzenlenen operasyonlarda,...

Google Haberlere Abone ol
Pakistan’da hava operasyonu: 50 ölü

Pakistan ordusu, Kuzey Veziristan bölgesinde savaş uçakları ile hava operasyonu düzenledi. Gece saatlerindeki operasyonlarda şu ana kadar en az 50 militanın öldürüldüğü açıklandı. Yaklaşık 8 militan yatağına düzenlenen operasyonlarda, ölenlerin çoğunun Özbek olduğu açıklandı.

Pakistan ordusu bilgilendirme merkezi, (ISPR) geçtiğimiz hafta 27 güvenlik görevlisinin öldüğü Karaçi havaalanı saldırısını planlayan militanın öldürüldüğünü, birçok silah ve mühimmatın imha edildiğini açıkladı.

Bazı medya organlarında ölü sayısının 100'ü aştığı kaydedilirken ISPR’ın verdiği son bilgide 50 militanın öldürüldüğü belirtildi.

Yerel halkın basına verdiği bilgilerde, yabancı uyruklu militanların çoğunun zaten bölgeyi terk ettiği ifade edilirken, militanların Afganistan sınırındaki dağ eteklerine kaçtığı öne sürüldü. CİHAN

Yorumlar