Obama'dan bayram mesajı

ABD Başkanı Barack Obama, tüm dünyadaki Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Bayram vesilesiyle tebrik mesajı yayınlayan Obama, ABD’deki Müslümanların ülkeye katkısından övgüyle bahsetti.Obama’nın Ramazan Bayramı mesajı ise...

Google Haberlere Abone ol
Obama'dan bayram mesajı

ABD Başkanı Barack Obama, tüm dünyadaki Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Bayram vesilesiyle tebrik mesajı yayınlayan Obama, ABD’deki Müslümanların ülkeye katkısından övgüyle bahsetti.

Obama’nın Ramazan Bayramı mesajı ise şöyle:

“ABD ve dünya genelindeki Müslümanlar Ramazan Bayramı'nı kutlarken, ben ve Michelle, onlara ve ailelerine en içten dileklerimizi iletiyoruz. Geçtiğimiz ay oruç, tefekkür, ruhi yenilenme ve yoksullara yardım zamanıydı. Ramazan Bayramı, Ramazan ayının tamamlanması anlamına gelirken, bununla birlikte insanlık olarak bizi birleştiren ortak değerleri hatırlamakta ve tüm dinlerden insanların, yoksulluk, çekişme ve hastalıklardan etkilenenler başta olmak üzere birbirlerine karşı yükümlülüklerini sağlamlaştırmaktadır.

ABD'de Ramazan Bayramı ise Müslüman Amerikalılar’ın ülkemizin dokusunu inşa etmedeki ve demokrasimizi güçlendirmedeki sayısız başarı ve katkılarını bize hatırlatıyor. Bu nedenle hem burada hem dünya genelinde, tüm dinlere mensup insanların refaha erme haklarını korumada yanlarında yer alıyor ve bunu toplumlarına kazandırma yönündeki kararlılıklarını memnuniyetle karşılıyoruz.

ABD yönetimi adına, ABD ve dünya genelindeki Müslümanların bayramlarını huzur ve neşe içinde kutlamalarını diliyoruz. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.”

CİHAN

Yorumlar