Muhammed bebek ailesine kavuştu

Almanya'nın Velbert şehrinde şiddet gördüğü iddiasıyla ailesinden alınan 5 aylık Muhammed, mahkeme kararının ardından anne-babasına teslim edildi.İsmail ve Müberra Oral çifti, rahatsızlanan bebeği hastaneye götürmüş ve doktorların...

Google Haberlere Abone ol
Muhammed bebek ailesine kavuştu

Almanya'nın Velbert şehrinde şiddet gördüğü iddiasıyla ailesinden alınan 5 aylık Muhammed, mahkeme kararının ardından anne-babasına teslim edildi.

İsmail ve Müberra Oral çifti, rahatsızlanan bebeği hastaneye götürmüş ve doktorların ihbarı sonucu gençlik dairesi bebeği koruyucu aileye vermişti. Bunun üzerine mahkemeye başvuran aile, ilk celsede bebeklerine kavuştu.

Duygularını ifade edecek kelimeler bulamadığını belirten anne Müberra Oral, "Çok mutluyum, oğlum bugün yeniden doğdu. Allah kimseyi evladından ayırmasın." dedi. Oral, Alman adaletine güvendiklerini ve hakkın yerini bulduğunu söyledi.

İsmail Oral da gençlik dairesiyle işbirliği şartıyla bebeklerine kavuştuklarını belirterek, "Bir yanlıştan dönüldü. Çok memnunuz. Dünyalar bizim oldu." dedi.

Umut Yıldızı derneği tarafından Muhammed’in geri alınabilmesi için Almanya çapında protesto çağrısı yapılmış ve yaklaşık 5 bin kişi kararı protesto edilmişti. CİHAN

Yorumlar