Michelle Obama'yı Maymunlar Gezegeni Oyuncularına Benzeten Sunucu İşinden Oldu

İspanya'da eğlence programı sunucusu olan Rodner Figueroa, Michelle Obama hakkında yaptığı 'Maymunlar Gezegeni oyuncularına benziyor.' yorumunun ardından kovuldu.

Google Haberlere Abone ol
Michelle Obama'yı Maymunlar Gezegeni Oyuncularına Benzeten Sunucu İşinden Oldu

İspanya'nın Univision kanalında bir eğlence programı sunucusu bulunan Rodner Figueroa, Michelle Obama konusunda yaptığı 'Planet of the Apes (Maymunlar Gezegeni) oyuncularına benziyor' yorumunun peşinden kovuldu.

İĞNELEYİCİ ELEŞTİRİ

Program sunucusu Rodner Figueroa, İspanya'nın Univision kanalında yayınlanan 'El Gordo y la Flaca' isimli eğlence programında izahatlarda bulundu. Canlı şekilde yayınlanan program esnasında modaya dair konuşma oluşturan Figueroa, Michelle Obama'yı iğneleyici bir biçimde eleştirdi.

YAKIŞMAYAN BENZETME

Figueroa eleştirileri esnasında Michelle Obama'nın da aralarında yer aldığı kimi şahısların çıkarlarını makyajla değişik bireylere dönüştürdüğünü kaydederek, 'Dikkatli bir biçimde izleyin. Michelle Obama, Maymunlar Gezegeni filminin oyuncuları bu şeklinde görünüyor' dedi.

'NELER SÖYLÜYORSUN SEN?'

Programın bir öteki sunucusu Lili Estefan, Figueroa'nın gülerek yaptığı bu yorum üstüne 'Neler söylüyorsun' diyerek araya girmeye çalıştı. Raul de Molina isimli sunucunun ise Michelle Obama'nın yoğun şekilde cazibeli olduğunu söyleyerek hali toparlama çalıştığı anlarda, sunucu Figueroa'nın 'Ama bu gerçek' diyerek yorumunu savunduğu bildirildi.

'KOVDUK'

Olayın peşinden Univision kanalından yapılan izahatda, Figueroa'nın yorumunun ayıplanacak bir boyutta yer aldığı kaydedilerek, kanalın değerleri yahut görüşü şekilde yansıtılmaması gerektiği ve sunucunun işine son verildiği anlatım edildi.

Program sunucusu Rodner Figueroa, 2014 yılında gündüz kuşağında yayın oluşturan programlara verilen Daytime Emmy Ödülü'nü kazanmıştı. 17 yıldır Univision kanalında çalışan Figueroa, El Gordo y la Flaca isimli programı 2000 yılında sunmaya başlamıştı.

BİLGİ YARIŞMASI OYUNU, ÜYE OLMADAN HEMEN BAŞLA

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar