Meksika'da Ramazan coşkusu

Latin Amerika ülkesi Meksika’daki yoksullar da Ramazan ayının bereketinden nasibini aldı. Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri tarafından gönderilen yardımlar, Anadolu Dil ve Kültür Merkezi ve başkent Meksiko’daki Atizapan Belediyesi’nin ortaklaşa...

Google Haberlere Abone ol
Meksika'da Ramazan coşkusu

Latin Amerika ülkesi Meksika’daki yoksullar da Ramazan ayının bereketinden nasibini aldı. Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri tarafından gönderilen yardımlar, Anadolu Dil ve Kültür Merkezi ve başkent Meksiko’daki Atizapan Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği organizasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

300 aileye teslim edilen yardımlar, Casa Hogar de la Guadalupana kız yetimhanesinde ise 100 paket olarak gerçekleşti.

Düzenlenen yardım etkinliğinde, Atizapan Belediye Başkanı Pedro David Rodriguez Villegas, birçok belediye yetkilisi, Meksika Türk Koleji Müdürü Erdem Uzun ve Kültür Merkezi Müdürü Erhan Çokcoş da hazır bulundu.

İzdihamdan dolayı paketleri alamayan kişilere Meksikalı Belediye Başkanı, haftaya tekrar yardım yollama sözü verdi. “Bu kadar senedir yardım dağıtıyorum, hiç bu kadar ağır ve dolu yardım paketi görmemiştik.” diyen Belediye Başkanı Villegas, yardımlar için halk adına teşekkür etti.

120 paket daha Internado Infantil Guadalupano AC'de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak ve bugün de 80 paket Silahlı Kuvvetler Yetimhanesi'nde dağıtılacak.

CİHAN

Yorumlar