Lochbihler: Hedefim daha şeffaf ve adil bir AB

Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde Bavyera eyaletinden yüzde 12 oy alan Yeşiller Partili AP milletvekili Barbara Lochbihler, seçim sonucundan çok memnun olduğunu ifade etti. Hedeflerinin daha şeffaf ve adil bir Avrupa Birliği (AB) olduğunu ifade...

Google Haberlere Abone ol
Lochbihler: Hedefim daha şeffaf ve adil bir AB

Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde Bavyera eyaletinden yüzde 12 oy alan Yeşiller Partili AP milletvekili Barbara Lochbihler, seçim sonucundan çok memnun olduğunu ifade etti. Hedeflerinin daha şeffaf ve adil bir Avrupa Birliği (AB) olduğunu ifade eden Lochbihler, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, insan hakları ve çevreci enerji konularında ilerleyen ve mülteciler ile gençleri yarı yolda bırakmayan bir AB istediklerini söyledi.

Seçimlerde Birinci Dünya Savaşı’nın 100. Yılında, modası geçmiş milliyetçi düşüncenin bu kadar başarılı olmasını düşündürücü bulan Lochbihler, aşırı sağcılara asla yol vermeyeceklerini söyledi ve Almanya için Alternatif Partisi’nin (AfD), yapıcı politikaya ehil olup olmadığını göreceklerini ifade etti. İnsan hakları konusundaki şahsi çalışmalarına devam edeceğini belirten Lochbihler, AB'nin bu konuda ortak ülkelere etki yapacağını da sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar