Kremlin: Felç Geçirip Kaçırılan Putin, İsviçre'den Döndü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in danışmanı Dmitri Peskov, basın mensuplarının Rus liderin sağlığı ile ilgili soruları ile dalga geçti. Danışman, Putin'in felç geçirip kaçırıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kremlin: Felç Geçirip Kaçırılan Putin, İsviçre'den Döndü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in danışmanı Dmitri Peskov, matbuat mensuplarının Rus liderin sağlığı ile ilgili soruları ile dalga geçti. Artık yorumda bulunmak istemediklerini anlatım eden Peskov, 'Felç geçiren ve ordu yönünden kaçırılan Rus lider, bir zaman öncelikle çocuğunun bulunduğu İsviçre'de tedavi görüp geldi' dedi.

6 Mart'tan bu güne kamuoyu önünde görülmeyen Putin'in hasta olduğu, nüzul geçirdiği, vuruş ile devrildiği, çocuğu olduğu, tedavi veya çocuğunu görmek için İsviçre'ye gittiği ve hatta öldüğü anlamında spekülasyonlar dile getirilmişti.

'ÇOCUĞUNUN OLDUĞU İSVİÇRE'DEN DÖNDÜ'

Putin'in St.Petersburg'da Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'le görüşmesine atıfta olan Peskov, 'Generallerin kaçırdığı nüzul geçirmiş Putin'i görebildiniz mi? Kendisi çocuğunun bulunduğu İsviçre'den yeni döndü…' ifadelerini kullandı.

Rus liderin yabancı doktorların tedavi edip etmediği ile ilgili soruya cevap verici Peskov, 'Evet göründü. Doktor Putin'i kaçıran doktorlardan biriydi..' esprisi yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev'i kendi kullandığı araç ile 20 dakika gezdirdi. 10 gündelik aradan sonra St.Petersburg'da kameraların önüne çıkan Putin'in gülümsemesi dikkat çekti.

'DEDİKODULAR OLMADAN HAYAT SIKICI OLURDU'

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev'le görüşmesi öncesi basına görüntü verici Putin, konusu için söylenenler için 'Dedikodular yapılmaksızın yaşam sıkıcı olurdu…' karşılığını verdi.

Kırgız önder de Putin'in sağlığının yerinde olduğunu, Rus liderin kendi kullandığı vasıtası ile Konstantin Sarayı'nı gezdirdiğini söyledi.

Putin'in Atambayev'i kendi kullandığı araç ile 20 dakika kadar gezdirdiğini doğrulayan Peskov, görüşmenin St.Petersburg'da olması ile ilgili de, 'Atambayev'in kızı burada eğitim görüyor. İki ziyaret ansızın gerçekleşmiş oldu.' bilgisini verdi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar