Koca Bulmak İsteyen Kadın, Evini Kendisiyle Birlikte Satışa Çıkardı

Endonezya'da güzellik salonu işleten genç kadın, koca bulmak için evini evlenme şartıyla satışa çıkarınca rekor düzeyde alıcı buldu.

Google Haberlere Abone ol
Koca Bulmak İsteyen Kadın, Evini Kendisiyle Birlikte Satışa Çıkardı

Endonezya'nın Java adasında bir güzellik salonu işleten Wina Lia isimli bir kadın, yetişkin bulabilmek için evini kendisi ile müşterek satışa çıkardı. Genç bayan rekor kurda müşteri buldu.

KENDİSİ İLE EVLENME ŞARTI

Bir emlak şirketi ile anlaşan Wina Lia alıcılara dul ve iki çocuk sahibi olduğunu hatırlatarak 75 bin dolara satışa çıkardığı evini almak isteyenlere kendisi ile evlenme şartı getirdi. İlana bir resmini de koyan Lia alıcılardan mühim olmasını ve pazarlık yapmayacağını bilhassa vurguladı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bu maceralı ilan üstüne rekor kurda müşteri çıkması üstüne polisin Wina Lia'nın evine giderek tahkikat başlattığı belirtiliyor.

'NEDEN OLMASIN Kİ'

Polisin soruşturması üstüne suçu emlak şirketinin üstüne atan bayan Wina Lina 'fikir onlardan geldi. Bana dulmusun dediler evet dedim. Evini almak isteyende dulsa ve seninle evlenmek istiyorsa yine evini satmak istermisin dediler. Cevabım sebep olmasın dedim.' izahatsı yaptı.

SİZE EN UYGUN EV İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar