Klasik müziği ayakta dinlemek 5 Euro

Viyana'da ünlü opera ve klasik müzik konserleri çok uygun fiyatlarla dinlenebiliyor. Dünyaca bilinen Viyana Filarmoni Orkestrası'nın sahne aldığı Viyana Müzik Derneği'deki (Wiener Musikverein) konserlerde bilet fiyatları ayakta dinleme şartıyla 5 Euro'ya.

Google Haberlere Abone ol
Klasik müziği ayakta dinlemek 5 Euro

Viyana'da ünlü opera ve klasik müzik konserleri çok uygun fiyatlarla dinlenebiliyor. Dünyaca bilinen Viyana Filarmoni Orkestrası'nın sahne aldığı Viyana Müzik Derneği'deki (Wiener Musikverein) konserlerde bilet fiyatları ayakta dinleme şartıyla 5 Euro'ya kadar iniyor.

Beethoven, Mozart gibi klasik müziğin büyük isimlerine ait kült eserlerin icra edildiği ve dünya çapında en güzel akustiğe sahip salonlardan biri olarak ifade edilen Wiener Musikverein'ın uygun fiyatlı biletleri, konserlerden birkaç gün öncesine kadar temin edilebiliyor.

Viyana'nın bir başka ünlü mekanı Viyana Operası'nda ise bilet fiyatları 4 Euro'ya kadar iniyor. Viyana Operası'nın uygun biletlerini alabilmek için gösterilerden sadece bir saat önce bilet kuyruğuna girmek yeterli oluyor. Yetkililer hangi oyun veya konser olursa olsun her zaman çok uygun fiyatlara yer bulunabildiğini ancak bilet satış gişelerine önceden uğramak gerektiğini ifade ediyor.

Bazı müzikseverler ise uygun fiyatlarla bilet aldıkları konserleri yanlarında getirdikleri taburelere oturarak dinliyor. CİHAN

Yorumlar