Kimse Yok Mu, Gazzeli hastaların da dermanı

Ramazan kumanyası, bayramlık gibi yardımların yanı sıra sağlık desteğini de sürdüren Kimse Yok Mu, Gazze'de ihtiyaç sahibi ailelerin kulak burun boğaz rahatsızlığı olan çocuklarına, Al-Karama Hastanesi'nde iki ay boyunca ücretsiz bademcik,...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu, Gazzeli hastaların da dermanı

Ramazan kumanyası, bayramlık gibi yardımların yanı sıra sağlık desteğini de sürdüren Kimse Yok Mu, Gazze'de ihtiyaç sahibi ailelerin kulak burun boğaz rahatsızlığı olan çocuklarına, Al-Karama Hastanesi'nde iki ay boyunca ücretsiz bademcik, geniz eti ve orta kulak ameliyatı yaptıracak.

İsrail'in kontrol noktaları ve güvenlikle ilgili engellemeleri sebebiyle yarıdan fazlasının yoksulluk sınırının altında yaşadığı Filistin topraklarında halkın sağlık hizmeti alma konusunda büyük bir mücadele verdiğini belirten Doktor Naser El-Sadi, "Özellikle çocukluk yıllarında meydana gelen kulak burun boğaz ameliyatlarını gerçekleştiriyoruz." dedi.

Doktor El-Sadi, "Kimse Yok Mu destekleri ile burada iki ay boyunca ihtiyaç sahibi çocuklara yardımcı olabileceğiz. Gazze'nin en büyük sıkıntısı yeterli maddi imkâna sahip olamamak. Kimse Yok Mu gibi dernekler bize maddi destek verdiğinde sağlık sorunları da çözüme kavuşuyor. Türkiye'den gelen yardımlar sayesinde yüzlerce çocuk sağlığına kavuşabilecek." şeklinde konuştu.

GAZZELİ BABADAN YARDIM SAHİPLERİNE DUA

Oğlunun geniz eti dolayısıyla sağlıklı sorunları olduğunu belirten 38 yaşındaki Gazzeli baba, "Çocuğumu imkânsızlıklarımdan dolayı ameliyat ettiremiyordum. Türkiye'den gelen yardımlar sayesinde sağlığına kavuşabilecek. Yardımlarıyla çocuklarımızın sağlığına kavuşmasına vesile olanlardan Allah razı olsun." diyerek hayır sahiplerine dua etti. CİHAN

Yorumlar