Kimse Yok mu, Brundili yetimlere el uzattı

İç savaşlarla boğuşan Afrika’ya yardım taşıyan Kimse Yok mu, Brundi’de yaşayan 800 bin yetime el uzattı.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu, Brundili yetimlere el uzattı

İç savaşlarla boğuşan Afrika’ya yardım taşıyan Kimse Yok mu, Brundi’de yaşayan 800 bin yetime el uzattı. Brundi devlet başkanının eşi Denis Nkurunziza tarafından yaptırılan yetimhaneyi ziyaret eden Kimse Yok mu ve Dünya İş Kadınları Derneği heyeti, kurumun iç teşrifatı için yardım taahhüdünde bulundu. Dernek heyeti, yetimhane çocukları tarafından büyük bir neşe ile karşılandı.

Kimse yok mu Afrika koordinatörü Orhan Erdoğan, Afrika için yapılan yardımları doğru adrese ulaştırmanın kendileri için en önemli vazife olduğunu söyledi. Afrika’nın her köşesinde kendilerine yardımcı olan Türk eğitimci ve iş adamlarına da müteşekkir olduğunu söyleyen Erdoğan, yapılması gereken daha çok şey olduğunun altını çizdi.

Koordinatör Erdoğan, heyetle birlikte gelen bir doktorun bölgeye yetimhane yaptıracağı için büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Dr. Berra Gidemez tarafından yaptırılacak yetimhane ile Türk insanının Brundi’ye desteğinin başkaları tarafından da devam ettirilmesini arzulayan Erdoğan, her türlü yardıma açık olduklarını bildirdi. CİHAN

Yorumlar