Kazan’da motorculardan nefes kesen şov

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da düzenlenen Kazan Kent Yarışları Festivali’nde motorcular muhteşem gösterileri ile nefes kesti. On binlerce yarış sever Kazan Kremlin’i önünde oluşturulan dev parkura...

Google Haberlere Abone ol
Kazan’da motorculardan nefes kesen şov

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da düzenlenen Kazan Kent Yarışları Festivali’nde motorcular muhteşem gösterileri ile nefes kesti.

On binlerce yarış sever Kazan Kremlin’i önünde oluşturulan dev parkura geldi. Motorlar, otomobiller ve kamyonlar birbirlerinden ilginç gösteriler düzenledi.

Program serbest motorcuların gösterileriyle başladı. Anton Smirnov, Kirill Gornilov ve İsveçli Deniel Bodin havada yaptıkları taklalarla, tramplinlerden atlayışlarıyla izleyicileri büyüledi.

Daha sonrasında 15 Guinness rekoruna sahip olan dublör Terri Grant şovuna başladı. Grant şovunu yapacağı arabanın küçük ancak hızlı ve güçlü bir motora sahip olduğunu söyledi. Hareket halindeki araca sonradan atlayan Grant, izleyicileri şovuna hayran bıraktı.

Böyle bir arabada normal bir arabada yapılamayacak birçok hareketi yapabileceğini söyledi. İnsanlarla iletişim halinde mükemmel bir şov gösteren Terri Grant, izleyicileri şovuna hayran bıraktı.

Dakar yarışlarında iki kez şampiyon olan Eduar Nikolayev, KAMAZ kamyonla gösterilere renk kattı.

Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov da festivale katıldı ve sporcularla yakından ilgilendi.

CİHAN

Yorumlar