Karlsruhe, kazada ölen gençlere ağladı

Önceki gün Karlsruhe’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Türk gençlerin cenazeleri Karlsruhe Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketleri Trabzon'a gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Karlsruhe, kazada ölen gençlere ağladı

Önceki gün Karlsruhe’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Türk gençlerin cenazeleri Karlsruhe Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketleri Trabzon'a gönderildi. Cenazeye, Karlsruhe Başkonsolosu Serhat Aksen ve Karlsruhe Din Hizmetleri Ataşesi Mustafa Akpınar katıldı.

Mustafa Akpınar'ın kıldırdığı cenaze namazına yaklaşık 300 kişi katıldı. Cenazeye katılanlar gözyaşlarını tutamadı. Cenaze namazından sonra Karlsruhe Başkonsolosu Serhat Aksen ve Ataşe Mustafa Akpınar ölen gençlerin ailesine başsağlığı diledi.

Kazada hayatını kaybeden Haydar Kocaman ve Abdulhamid Karlıdağ'ın cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketleri olan Trabzon'da gönderildi. Ferhat Küçükoğlu'nun cenazesi ise bugün Pforzheim Şehir Mezarlığı'ndaki Müslüman mezarlığına defnedilecek.

Önceki gün akşam saat 21.50 sularında Karlsruhe - Ettlingen istikametinde meydana gelen trafik kazasında 7 aylık evli 25 yaşındaki Abdülhamid Karlıdağ ile 26 yaşındaki Haydar Kocaman ve 27 yaşındaki Ferhat Küçükoğlu hayatını kaybetmişti.
CİHAN

Yorumlar