Kamboçya'da Mahkemeye Çıkarılan Türk, Elleri Kelepçeli Kaçmaya Çalıştı

Kamboçya'da tekne turu işletmecisi Türk, İsrailliyi bıçaklamak suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemede kelepçeli haldeyken kaçmaya çalıştı.

Google Haberlere Abone ol
Kamboçya'da Mahkemeye Çıkarılan Türk, Elleri Kelepçeli Kaçmaya Çalıştı

Kamboçya'nin Sihanoukville kentinde tekne turu işletmecisi M. T. adındaki Türk, bir İsrailliyi kasten bıçaklamak suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemede elleri kelepçeli haldeyken kaçmaya çalıştı.

KAÇTI AMA POLİS TEKRAR YAKALADI

M. T. adındaki Türkiye vatandaşının bir İsrail vatandaşını kasten yaralamak suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldığını belirten savcı Ream Chanmony, Türk zanlının mahkeme binasındayken kaçmaya kalkıştığını söyledi. Savcı Chanmony 'Biz mahkemede, kasten adam yaralama suçlaması yaptıktan sonra kendisi tuvalete gitmek için izin istedi. Sanık tuvaletteyken kelepçeli durumda tel örgülü duvarı aşıp takribî 300 mt. uzaklıklıktaki ormanlık bölgeye kaçtıktan sonra polis etrafını çevirip yine yakaladı.' dedi.

SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Türk işadamı M. T.'nin Sihanoukville'deki bir gazino önünde arabasına Perşembe gecesi silahlı hücum düzenlenmişti. Saldırıda, işadamı M. T. cerahat almadan kurtulurken bir Kamboçyalı ayağından yaralanmıştı. Saldırının iş rekabeti yüzünden bulunduğu sanılıyor. Savcı Chanmony Türk işadamına yönelik silahlı hücum ile ilgili şekilde kendilerinin saldırganlar meselesinde yeteri kadar kanıt olmadığını, polisin araştırmasını sürdürdüğünü söyledi.

İSRAİLLİ PARMAĞI ÇIKTI

Öte yandan, silahlı saldırının Sihanoukville'de restorant işleten İsrail yurttaşı bir küme vasıtası ile iş rekabeti itibarı ile gerçekleştirmiş olabildiği ihtimali üstünde duruluyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar