İtalya'da viyadük çöktü: 4 yaralı

İtalya'da bir viyadük üzerinden iki aracın geçtiği sırada çöktü. Kazada biri hamile bayan biri de çocuk olmak üzere 4 kişinin yaralandığı kaydedildi.İtalya'nın Sicilya bölgesindeki Agrigento şehrine bağlı Ravanusa kasabası yakınlarında...

Google Haberlere Abone ol
İtalya'da viyadük çöktü: 4 yaralı

İtalya'da bir viyadük üzerinden iki aracın geçtiği sırada çöktü. Kazada biri hamile bayan biri de çocuk olmak üzere 4 kişinin yaralandığı kaydedildi.

İtalya'nın Sicilya bölgesindeki Agrigento şehrine bağlı Ravanusa kasabası yakınlarında bir viyadük, üzerinden iki aracın geçtiği sırada çöktü. Kazanın, yüksekliği 60 metreye varan viyadüğün yüksekliği daha az olan başlangıç kısmında gerçekleşmesi ve çöken kısmın tamamen kopmaması dolayısıyla bir facianın eşiğinden dönüldüğü belirtildi.

İçişleri Bakanı Angelino Alfano'nun kaza sonrası bölgeye gerekli teftişleri yapmak üzere bir ekip gönderdiği açıklanırken bu güzergahı kullanan bölge sakinleri viyadükte oluşan çatlakların kazanın bir habercisi olduğunu fakat yetkililerin konuya müdahale etmede geciktiklerini ifade etti.

Bölgede son beş yılda gerçekleşen 3. viyadük çökme vakası olarak kayda geçen kazada hamile bir bayan ve bir çocuk olmak üzere toplam 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

CİHAN

Yorumlar