İsrail’i “teröristi kucakla” videosu ile protesto ettiler

İsrail’in Gazze’ye saldırıları devam ederken, Kanada’da 2 kız çocuğu ilginç bir eylem ile Filistinlilerin ve özellikle çocukların öldürülmesini protesto etti.Ellerinde “Teröristi kucakla” pankartı ile sokakta duran 2 Filistinli kız,...

Google Haberlere Abone ol
İsrail’i “teröristi kucakla” videosu ile protesto ettiler

İsrail’in Gazze’ye saldırıları devam ederken, Kanada’da 2 kız çocuğu ilginç bir eylem ile Filistinlilerin ve özellikle çocukların öldürülmesini protesto etti.

Ellerinde “Teröristi kucakla” pankartı ile sokakta duran 2 Filistinli kız, yoldan geçenlere İsrail’in Gazze saldırılarını ve orada masum çocukların öldürüldüğünü anlattı. Gazze’de öldürülen çocukların kendileri gibi masum olduğunu anlatan kızlar, İsrail’in ise öldürdükleri bebeklere “terörist” dediğini ve saldırılarını böyle savunduğunu ifade etti.

Konuşmanın sonunda ise Filistinli kızlar, “bizim gibi teröristleri kucaklamak” istemisiniz derken, her defasında olumlu yanıt aldı. Bu eylemleri ile 2 kız çocuğu İsrail’i protesto ederken, görüntü internette izlenme rekorları kırıyor.

İsrail'in 2 haftayı geçen saldırıları sonucu aralarında çok sayıda kadın ve çocuk 800'den fazla Filistinli öldürüldü. CİHAN

Yorumlar