"Hizmette sınır yok’ haberine Ukrayna’dan yalanlama

Türkiye’de bazı gazetelerde “Hizmette sınır yok!” başlığıyla yayınlanan habere konu olan şahıslardan, Ayhan Özdemir ve Nazım Öztürkçü haberin düzmece olduğu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
"Hizmette sınır yok’ haberine Ukrayna’dan yalanlama

Türkiye’de bazı gazetelerde “Hizmette sınır yok!” başlığıyla yayınlanan habere konu olan şahıslardan, Ayhan Özdemir ve Nazım Öztürkçü haberin düzmece olduğu söyledi.
Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine söz konusu haber ile ilgili açıklamada bulunan Ayhan Özdemir, yazılanların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Kendisinin Hizmet Hareketi ile ilişkilendirilmesine şaşırdığını ifade eden Özdemir, “Evet, ticari sıkıntılarımız olabilir şirketlerimiz ticaret yapıyor. Problemi vardır, borcu vardır, alacağı vardır. Kesinlikle dolandırıcılığı kabul etmiyorum, sahtekârlığı kabul etmiyorum. Eğer herkes alacağını böyle halledecekse, her türlü ticari anlaşmazlık bu şekilde halledilecekse o zaman ne gerek var Türkiye’nin mahkemelerine, ne gerek var Ukrayna’nın mahkemelerine? Hele hele saygıdeğer insanlara beyefendi işadamlarına eskort sağlamayı kendime yakıştıramam. Bir şey rica ediyorum gazeteci arkadaşlardan da; insanların geleceğiyle, ekmeğiyle, şerefiyle, namusuyla oynamayın.” dedi.

HİZMET HAREKETİ İLE HİÇBİR İLİŞKİM YOK
Hizmet Hareketi ile hiçbir ilişkisinin olmadığını ifade eden Özdemir; “Benim cemaat ile ticari ve şahsi hiçbir ilişkim yok. Vallahi kusura bakma annem belki bu lafıma kızacak, Cuma Namazı’na bile gitmiyorum. Bir de burada yazmışlar Avrupa Birliği diplomatik kartı. Bu da asılsız ve yalan. Biz işadamıyız, ticaret adamıyız. Ben diplomat değilim. Çamur at lekesi kalsın. Beni tanıyan dostlarım da camia ile ilişkimin olmadığını bilir.” dedi.

AMAÇ HİZMET HAREKETİNE ÇAMUR ATMAK
Haberde Ayhan Özdemir’den alacağı olduğu iddia edilen Nazım Öztürkçü ise; “Haberi ben burada cemaate çamur atma şeklinde görüyorum. Haberde iş Ayhan Özdemir’den çıkmış tamamen cemaate saldırı pozisyonuna geçmiş. Ortada cemaatle alakalı hiçbir şey yok, tamamen bir ticari ilişki, bir alacak verecek işi. Çok çirkin bir yakıştırma, çok çirkin bir iftira var burada. Mevlüt Yüksel gibi bu tür insanların yaptığı gazeteciliği lanetliyorum. Gazeteci olmadığım halde ben şuna inanıyorum; bir gazeteci bir kere bu haberi doğrulamak zorundadır. Ayhan Özdemir’’in kesinlikle şahsıma böyle bir borcu da yok. Türkiye’de o bas bas bağırılan yalan haber, iftira çamur gazeteciliğini, Mevlüt Yüksel çok güzel göstermiş.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar